Nøkkelferdig tømmerhus med fantastisk sjøutsikt

I Kariel med nydelig utsikt ferdigstilte vi et miljøvennlig tømmerhus våren 2024. Huset er tegnet og tilpasset etter kundens ønsker og behov og med et fokus på miljøvennlige og kvalitets materialer har Mietinen Anlegg levert et tømmerhus som ikke bare er vakkert, men også energieffektivt og bærekraftig. Hvert element er valgt med tanke på både estetikk og miljø.

Store vinduer gir panoramautsikt over sjøen, mens tømmeret skaper en følelse av ro og tilknytning.

Hvordan var din erfaring med Mietinen Anlegg som entreprenør?

Vi har svært god erfaring i vår byggeprosess. Fra planleggingsstadiet til huset sto nøkkelferdig opplevde vi godt samarbeid, god informasjon underveis og svært løsningsorienterte og engasjerte ansatte i Mietinen Anlegg.

Hvordan vurderer du kvaliteten på arbeidet som ble utført?

Særdeles bra! Det var en ryddig prosess, godt håndtverk og snekkerne var nøye med finish. Arbeiderne hadde alltid full oversikt og god kontroll – vi ble også rådført underveis ifht våre ønsker og alternative løsninger. Det var alltid fint å komme til byggeplassen både når arbeiderne var der og når vi var alene. Det var ryddig etter arbeidsdagens slutt, noe som gjenspeiler orden og kvalitet.

Hvordan var kommunikasjonen med Mietinen?

Prosjektleder Henriette og byggeleder Runar var alltid oppsøkende i forkant med informasjon underveis i byggeprosessen. De kom med forslag om gode løsninger og ga oss oppdateringer før vi trengte å tenke tanken på om vi var i rute med prosessen. Om vi hadde spørsmål ifht materialvalg, de andre aktører etc var de tilgjengelige og vi kunne forholde oss til kun de – altså gjorde de en kjempejobb som totalleverandør.

Hvordan håndterte Mietinen eventuelle utfordringer og endringer underveis?

De var løsningsorienterte og godt forberedt slik at vi sammen fant gode løsninger – altså et godt samarbeidsklima.

Vil du anbefale Mietinen til andre som vil bygge?

Vi vil helt klart anbefale til andre.

Er det noe spesifikt du vil fremheve som skiller Mietinen Anlegg fra andre entreprenører du har jobbet med?

Det er viktig for oss å fremheve den gode kommunikasjonen og arbeidsklima, profesjonalitet og ryddighet. Dersom vi hadde spørsmål fikk vi svært raskt svar og de var alltid på tilbudssiden. Så er det viktig å nevne det gode humør vi alltid møtte.