Om oss

Mietinen Anlegg ble stiftet i 2023. Våre ansatte har lang erfaring innenfor bygg og anlegg og er vår viktigste ressurs.

Vi har et dynamisk og energisk arbeidsmiljø preget av dedikasjon, lidenskap og kontinuerlig læring. Med et fokus på å dyrke talent og fremme faglig utvikling, er vi stolte av å være et ungt miljø som omfavner innovasjon og nyskapning. Vi tror på å investere i fremtiden ved å gi unge talenter muligheten til å lære og vokse i en støttende og utfordrende arbeidskultur, derfor er våre lærlinger ekstra viktig for oss. Ved å kombinere erfaring og entusiasme, sikrer vi at vi alltid leverer tjenester av høyeste kvalitet. Sammen utgjør vårt team av dedikerte fagfolk og lovende lærlinger hjørnesteinen i vår bedrift.

Bærekraft:

Vi er opptatt av å iverksette bærekraftige løsninger i våre prosjekter, og vi jobber aktivt med å integrere miljøvennlige materialer og vi søker stadig etter innovative løsninger for å redusere vårt fotavtrykk.

Vi er alltid på utkikk etter talentfulle og motiverte mennesker som ønsker å bli en del av vårt team. Om du deler vår lidenskap for bygg- og anleggsbransjen og ønsker å være med å forme fremtidens prosjekter, oppfordrer vi deg til å sende en åpen søknad. Send oss din CV og en kort beskrivelse av hvorfor du ønsker å bli en del av Mietinen anlegg.

Våre ansatte:

Kjell Mietinen
Daglig leder

Stein Magne Banne
Økonomi

Ståle Ørjan Nilsen
Prosjekt leder/landmåler

Henriette Saxi Wikstrøm
Prosjekt leder/Interiør designer

Fredrik Mietinen
Prosjekt leder/maskinfører

Jakob Mietinen
Maskinfører

Joakim Ballo
Maskinfører

David Store
Fagarbeider

Kristoffer Reisænen Mietinen
Lærling

Runar Mietinen
Tømrer

Michal Janik
Fagarbeider

Henriette Nilsen Porsanger
Lærling