Fra Nybygg til Renoveringsprosjekter

Mietinen Anlegg AS hjelper deg med alt fra nybygg til omfattende renoveringsprosjekter. Vi tilbyr nøkkelferdige løsninger for både private og offentlige kunder, noe som betyr at vi tar ansvar for alle aspekter av byggeprosessen fra start til slutt. Vi er også leverandør av miljøvennlige tømmerhus og hytter fra Finland. Vår tilnærming til prosjekter fokuserer på å forstå og møte kundens spesifikke behov og ønsker. Vi legger stor vekt på håndverk av høy kvalitet, og vårt erfarne team sikrer at byggeprosjektene blir gjennomført effektivt og i henhold til planen, samtidig som de opprettholder høy kvalitet.  

Hvordan foregår et bygge-prosjekt?

Vi starter alltid med en samtale for å forstå kundens behov og ønsker. Dersom det er mulighet for det ønsker vi også å komme på en befaring på prosjektet, enten om det er en ny tomt eller på et eksisterende bygg som skal endres. Ut ifra dette kan vi som oftest regne et tilbud på prosjektet. Vi tar da et møte for en gjennomgang av tilbud og leveranse. Dersom dette er ok utformer vi da kontrakt for leveranse og vi blir enige om leveransetid og utførelse. Når avtale er inngått starter selve jobben, er det tillatelser som på innhentes, tegninger og bestillinger før vi kan gå i gang på byggeplass. Avhengig av prosjektets størrelse vil det være bygge og statusmøter gjennom prosjektet før det til slutt er en overlevering og sluttføring.

Det er viktig å merke seg at hvert byggeprosjekt er unikt, og at det kan oppstå endringer og tilpasninger underveis i prosessen. God planlegging, kommunikasjon og prosjektledelse er derfor avgjørende for å sikre en vellykket gjennomføring av prosjektet.

 

Våre tidligere bygg-prosjekter

 

Snørydding

Mietinen Anlegg AS hjelper deg med snørydding  

Tilbake til naturen; Mietinen Anlegg leverer nøkkelferdig miljøvennlig tømmerhus med fantastisk sjøutsikt

I Kariel med nydelig utsikt ferdigstilte vi et miljøvennlig tømmerhus våren 2024. Huset er tegnet [...]

Hello world!

Test innlegg 

Kontakt

La oss komme igang med ditt prosjekt!

Fyll in skjemaet så kommer vi tilbake til deg så fort vi kan.
Name(Påkrevd)